BEKIJK ONZE

Recente projecten

Henzen Tuinhout is gespecialiseerd in nieuwbouw projecten.
Hiervoor hebben wij het nieuwste apparatuur aangeschaft en kunnen wij dit vakkundig en snel voor u monteren.
Wij bieden een collectieve korting aan als meerdere woningen gezamenlijk een schutting bestellen.
De hoeveelheid korting is afhankelijk van het aantal meters + de gekozen materialen.
Dagelijks zijn wij voor zowel aannemers, hoveniers en particulieren aan het monteren in één van de vele nieuwbouw wijken die op dit moment gebouwd worden.
Hieronder vindt u een selectie van nieuwbouwprojecten welke wij opgeleverd hebben.

BEKIJK ONZE

Veranda's

Wie de luxe heeft van een mooie tuin wil hier zo vaak mogelijk van kunnen genieten. Ongeacht de weersomstandigheden die wij in Nederland hebben. Of het nu regent, waait, sneeuwt of stormt, met een veranda zit u er altijd beschut bij. Ook tijdens warme zomerdagen is een veranda een welkome toevoeging aan uw tuin. Hieronder vindt u namelijk altijd de verkoelende schaduw waar u op dit soort dagen naar op zoek bent. Daarom is het belangrijk dat de veranda helemaal wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Er zijn vele soorten en maten verkrijgbaar, maar waar Henzen Tuinhout gespecialiseerd in is, dat is maatwerk. Waar standaard vaste maten ophouden gaan wij verder! Er zijn vele soorten en modellen mogelijk, hierbij kunt u denken aan een vrijstaande veranda, een aanbouw van een veranda aan uw woning of schuur of een combinatie van een schuurtje en veranda.

Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk met betrekking tot het dak, de wanden, houtsoort etc. U ben dan ook van harte welkom bij ons voor een persoonlijk gesprek zodat er gezamenlijk onder het genot van een kopje koffie of thee gekeken kan worden naar de mogelijkheden.

TOP