BEKIJK ONZE

Nieuwbouwprojecten

Hieronder een aantal voorbeelden van nieuwbouwprojecten welke wij opgeleverd hebben. Zie onze facebook pagina voor de meest recente projecten!

BEKIJK ONZE

Veranda's

Wie de luxe heeft van een mooie tuin wil hier zo vaak mogelijk van kunnen genieten. Ongeacht de weersomstandigheden die wij in Nederland hebben. Of het nu regent, waait, sneeuwt of stormt, met een veranda zit u er altijd beschut bij. Ook tijdens warme zomerdagen is een veranda een welkome toevoeging aan uw tuin. Hieronder vindt u namelijk altijd de verkoelende schaduw waar u op dit soort dagen naar op zoek bent. Daarom is het belangrijk dat de veranda helemaal wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Er zijn vele soorten en maten verkrijgbaar, maar waar Henzen Tuinhout gespecialiseerd in is, dat is maatwerk. Waar standaard vaste maten ophouden gaan wij verder! Er zijn vele soorten en modellen mogelijk, hierbij kunt u denken aan een vrijstaande veranda, een aanbouw van een veranda aan uw woning of schuur of een combinatie van een schuurtje en veranda.

Daarnaast zijn er diverse opties mogelijk met betrekking tot het dak, de wanden, houtsoort etc. U ben dan ook van harte welkom bij ons voor een persoonlijk gesprek zodat er gezamenlijk onder het genot van een kopje koffie of thee gekeken kan worden naar de mogelijkheden.

BEKIJK ONZE

Schuttingen

Wij leveren ruim 150 verschillende schuttingen + tientallen verschillende palen. Het meest voorkomende is antraciet gecoat beton in combinatie met 21 planks grenen schutting. Door het gecoate beton blijft de kleur langer donker en is het beter bestand tegen weersinvloeden. In combinatie met 21 planks grenen schutting (geen doorkijk en maximale privacy) kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw schutting. Daarnaast is een douglas schutting met antraciet palen een goede optie, door de donkere palen en de lichte douglashout kleur krijgt u een mooi contrast.

In onze showtuin hebben wij diverse voorbeelden staan die u kunt bekijken. Zo kunt u zelf het verschil zien in doorkijk tussen de verschillende schuttingen. U bent dan ook van harte welkom!

TOP