Prachtige

Veranda's

Altijd al gedroomd van een veranda in de tuin? Dat begrijpen we helemaal! Veranda’s zijn heerlijke plekken om overdekt buiten te zitten, zelfs als het misschien een beetje regent. Uw tuinmeubels staan hier altijd droog en de overkapping zorgt voor een gezellig, knus gevoel. Wilt u een veranda bouwen in de tuin, kom dan langs bij onze houthandel in Ede/Veenendaal. In onze showtuin staan verschillende modellen houten veranda’s klaar om te bekijken en ervaren.

Veranda bouwen

Een veranda bouwen hoeft niet moeilijk te zijn: bij ons kunt u complete bouwpakketten bestellen met een vaste maat. Onze veranda’s zijn gemaakt van douglashout: een mooie, natuurlijke houtsoort met een lange levensduur. Naast kant-en-klare douglas veranda’s kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen en accessoires voor veranda’s, waaronder verandadeuren, glazen schuifwanden en ramen voor dichte veranda’s.

Het voordeel van een ‘dichte’ veranda is dat u buiten bent, maar toch binnen. De temperatuur is aangenaam en er kan regen of wind binnenkomen. Een open veranda heeft daarentegen nog meer het ‘buiten-zijn’ gevoel.

Veranda kopen regio Ede/Veenendaal?

De bouwpakketten voor onze veranda’s kunt u online in onze webshop bestellen. Deze kunt u thuis laten bezorgen of komen ophalen bij onze houthandel in De Klomp (regio Ede/Veenendaal). Hier vindt u ook onze showtuin waar u de verschillende soorten veranda’s kunt bekijken. Wilt u een veranda bouwen in de tuin maar doet u dat liever niet zelf? Neem contact op voor de mogelijkheden om uw veranda te laten monteren door de medewerkers van Henzen Tuinhout. Wij adviseren u graag!

TOP